Wij adviseren Somfy motoren voor uw elektrische binnen- & buitenzonwering en rolluiken

Waarom je zonwering automatiseren?

Je hebt niet langer fysieke armkracht nodig om je zonnescherm of rolluik in of uit te draaien. Kies voor gemak en een elektrisch aangedreven zonwering. Elektrische zonneschermen en rolluiken openen en sluiten eenvoudig met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet je zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op je terras. Of bedien je zonwering zelfs op afstand via je smartphone of tablet.

Waarom Somfy

Een perfect gespannen canvas

De automatische instellingen van de motor zorgt ervoor dat het canvas, oftewel het zonweringsdoek, altijd strak gespannen staat, voor een stijlvol en comfortabel terras.

Langere Levensduur

Het zachte openen en sluiten van je Somfy terraszonwering zorgt voor een langdurig gebruiksplezier.

Huisautomatisering

Voor een echt verbonden huis.

Meer informatie

Actieve zonwering

Bij zonlichtmeting gaat automatisch je zonwering uit en rolluik naar beneden. Zo wordt je interieur of nieuwe bank beschermd tegen zonlicht en voorkomt je dat je huis veel te warm wordt door de zon. Ook bij oplopende wind zal de zonwering weer op tijd ingaan om schade te voorkomen. Een handige functie in ons onvoorspelbare klimaat. Zon en stevige wind gelijktijdig? Je zonwering blijft veilig in de cassette totdat de windkracht is afgenomen.

Zon en schaduw onder controle

Langer genieten van een mooie dag op je terras? Somfy maakt het je gemakkelijk. Op elk moment heb je de controle over het zonlicht en schaduw op je balkon of terras. Gemak vanuit je luie stoel.

Hoe kies ik de juiste Terraszonwering motor en wat zijn de verschillen?

Met geïntegreerde Somfy motor in je Terraszonwering kun je voortaan je zonwering moeiteloos en eenvoudig bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, afstandsbediening of automatisch via klimaantsensoren. Zelfs via je smartphone of tablet is tegenwoordig mogelijk.

Somfy beschikt over een breedt assortiment motoren met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden. Bepalende factoren zijn o.a. de afmeting van het scherm, de daarvoor benodigde kracht en gewenste bedieningsvorm. We adviseren graag wat voor u de beste oplossing is.

Ook de mogelijkheid voor (latere) uitbreiding van de installatie speelt een rol.

Welke keuzes zijn er? Wanneer je je oriënteert over de aanschaf van een elektrisch zonnescherm, dan heb je de keuze uit vele typen zonwering merken, kleuren en opties. Gaat het om één of meerdere zonweringen? En hoe wil je deze straks het liefste bedienen? Dit kan via je smartphone, een handzender maar ook nog een simpele wandschakelaar.

Contact of vraag hieronder direct advies aan

Vraag vandaag nog gemakkelijk advies aan

Online zonwering advies. Hoe werkt het?

Een advies aanvragen voor terrasschermen gaat snel en eenvoudig. Doorloop de drie stappen hieronder en sluit af met het uploaden van een foto. Hierna krijg je dezelfde dag nog een advies toegestuurd met de mogelijkheden die voor jouw specifieke foto gelden.

1. Kies het soort zonwering

Selecteer hier de gewenste voorkeur. Je kunt kiezen uit zonneschermen, uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken.

2. Afmeting

Voer hier de totale breedtemaat van de gevel in. Zo kunnen we inschatten welk product technisch toepasbaar is en het eerste advies voorbereiden.

Breedte (in cm):

3. Optioneel: Maak foto

Maak een foto waarop de gehele gevel te zien is en upload deze foto hieronder of vul direct hieronder uw gegevens in.

Upload foto:


Vul je gegevens in

*Naam:

*Woonplaats:

*Telefoon:

*E-mailadres: