Uitvalschermen

Nog altijd is het uitvalscherm een populaire buitenzonwering. Het Vista uitvalscherm is vrijwel overal eenvoudig te monteren en leent zich uitstekend voor projectmatige toepassing. Indien een vrije doorloop onder de zonwering niet noodzakelijk is, zoals bij kantoren en appartementen, is dit type buitenzonwering zeer geschikt.

We hebben verschillende types welke, afhankelijk van de situatie, te voorzien zijn van een uitval- of glijarm en op aanvraag in elke RAL-kleur leverbaar zijn.

Cassette

Systeem uitvalschermen

De Vista Comfort is het instapmodel onder de uitvalschermen. Dit semi-cassette scherm is door de variabele uitvalshoek in vrijwel iedere situatie te plaatsen en sluit qua vormgeving mooi aan bij de gevel van een woning of bedrijfspand. Het Vista Comfort uitvalscherm biedt een zeer goede bescherming tegen de zon, terwijl het uitzicht behouden blijft. De windvaste armen en optionele elektrische bediening maken het ook op grote hoogten tot een zeer praktisch product, waardoor men in alle comfort kan genieten van de voordelen van buitenzonwering.

Het scherm is standaard leverbaar in technisch zilver als type 50/80 (3000 mm breed) of als type 65/110 (6000 mm breed). De Vista Comfort is op aanvraag in iedere RAL-kleur leverbaar.

Vista comfort

2-buis-semi-gesloten cassette

Vanaf € 707 ,-

Vista Elégance

Gesloten cassette

Vanaf € 711,-

Vista Favorite

Gesloten cassette

Vanaf € 803,-

Vista Jan des Bouvrie

Gesloten cassette

Vanaf € 1138,-

Soort doek

Doek uitvalschermen

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien deze voor vrijwel ieder type zonwering geschikt is. Acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.
Acryldoek is toe te passen in vrijwel ieder zonweringsysteem.

Advies specialist

Online zonwering advies. Hoe werkt het?

Een advies aanvragen gaat snel en eenvoudig. Doorloop de drie stappen hieronder en sluit eventueel af met het uploaden van een foto (optioneel). We bellen je dezelfde dag nog met een vrijblijvend advies.

  • Selecteer hier de gewenste voorkeur. Je kunt kiezen uit zonneschermen, uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken.
  • Voer hier de totale breedtemaat van de gevel in. Zo kunnen we inschatten welk product technisch toepasbaar is en het eerste advies voorbereiden. Breedte (in cm):
  • Maak een foto waarop de gehele gevel te zien is en upload deze foto hieronder of vul direct hieronder uw gegevens in. Upload foto: