Skip to content

Ons werkproces

Onze werkwijze om jou van de beste zonwering
te laten genieten:

Omdat een goede inbraakbeveiliging, warmte- en kou isolatie of wering van hinderlijke warmte en zonlicht maatwerk is en daarom van een aantal factoren afhankelijk, komen wij graag naar je toe om de situatie even op locatie te bekijken.
Wij kunnen ons ook voorstellen dat jij nieuwsgierig bent naar een snel en eerste telefonisch advies en prijsindicatie en hebben daarvoor de onderstaande 3 dingen van je nodig:

Jij ontvangt een persoonlijk advies van ons
Met de door jou gegeven informatie nemen wij dan even contact met je op.
jij kan dan nog even jouw wensen over bij materiaal gebruik, kleuren en manier van bedienen etc. aangeven. Tijdens ons gesprek adviseren wij welk product toepasbaar is, wat de montage mogelijkheden zijn en welke alternatieven er eventueel zijn. Dit allemaal samen werken wij dan uit in een gespecificeerde prijsindicatie welke per email naar jou wordt verzonden.

‘We doen het!’
Als de opgegeven aanbieding jou past dan komen wij graag persoonlijk naar je toe voor het tonen van de materialen en kleuren. De exacte productiematen worden dan opgemeten en wij bespreken alle details zoals de bediening en manier van elektrische aansluitingen enzo. aansluitend ontvang jij per mail een maatwerk-offerte waar in staat wat er afgesproken is. Daar geef jij dan een akkoord op en de opdracht wordt door ons per email aan jou bevestigt en gaan wij met veel enthousiasme voor jou aan de slag!

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?