Skip to content

ASSORTIMENT

De voordelen van buitenzonwering

Buitenzonwering beschermt tegen hinderlijk zonlicht, zorgt voor energiebesparing én
het maakt uw woning en terras nog sfeervoller.

Het meest sfeerbepalende onderdeel van de zonwering is het zonweringdoek. Het is dan ook belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardig doek kiest dat aansluit bij uw wensen, zodat u jarenlang geniet van de vele voordelen van buitenzonwering. Tibelly helpt u daar graag bij, met behulp van de Tibelly doekselector. Combineer het zonweringsysteem met de vele kleuren en dessins van Tibelly zonweringdoek en creëer uw ideale zonwering.

Welke buitenzonwering u ook kiest, het is het zonweringdoek dat het zo bijzonder maakt. Tibelly zonweringdoek beschermt, bespaart en bezorgt sfeer. Deze beloften doen wij u. Tibelly zet schaduw in een ander licht.

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien dit geschikt is voor vrijwel ieder type zonwering. Acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel, wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL-doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd. Acryldoek is toe te passen in vrijwel ieder zonweringssysteem binnen het buitenzonwering assortiment van Smits.

Screendoek

De screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc-coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur.

Tibelly Sergé screendoek past uitstekend in de SolidScreen. De collectie omvat 40 kleuren en dessins, die goed te combineren zijn met de omkasting- en kozijnkleur. Naast Sergé biedt Smits ook Tibelly ecole1% screendoek. Dit doek heeft een minder open structuur en beschermt daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. Ideaal zonweringdoek voor scholen en kantoren, waar veel met digiborden en beeldschermen wordt gewerkt.

Tibelly zonweringdoek

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit.

Acryl

Zonweringdoek in ruim 74 kleuren en dessins

Uni XL

Naadloos zonweringdoek van acryl

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?