Screens

SolidScreen (ritsscreens) en Excellent Screen zonwering

Wij leveren het ruimste assortiment screens in de Benelux zodat we u altijd de beste oplossing kunnen adviseren. De SolidScreen is onze meest bekende en best verkochte screen-zonwering, ook wel bekend als Fixscreen, zipscreen en Lockscreen, welke voorzien is van een ritssysteem. Ook de Excellent screen is een uitstekende keuze en beschikt over een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel de SolidScreen als de Excellent screen zijn voorzien van de benodigde TÜV certificeringen.

Systeem

Systeem Screens

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden van rits-screens versus standaard screens. Met een ritsscreen is het mogeljk om een brederen en hogere overspanning te realiseren omdat het screendoek in een geleider loopt. Hierdoor is de ritsscreen ook beter bestand tegen wind en windvlagen.

De Excellent Screen Zonwering

De Excellent screen is met recht een klassieker te noemen. Deze vlak hangende buitenzonwering zoals een screen of screenzonwering ook wel genoemd wordt,  is het eerste klasieke type screen en sinds de introductie al veelvuldig toegepast bij zowel projecten als particulieren.
Deze vlak hangende verticale zonwering is geschikt voor vrijwel iedere situatie omdat deze in het verticale vlak op het kozijn gemonteerd kan worden en heeft een zeer gunstige prijsstelling omdat dit systeem veelvuldig wordt toegepast. De Excellent screen is dan ook zeer populair als buitenzonwering voor particulieren. Indien de screen zeer windbestendig moet zijn, raden wij u de Excellent screen windvast of de SolidScreen aan. De SolidScreen is bestand tegen windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort).

De SolidScreen

De SolidScreen is een zeer populaire ritsscreen. Naast het effectief weren van zonnewarmte zodat uw woning koeler blijft  biedt de SolidScreen visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. U kunt dus wel naar buiten kijken en toch ook warmte van buiten weren.
De SolidScreen onderscheidt zich door de ritsgeleiding op verschillende punten van andere screens. Zo is de SolidScreen niet alleen in elke positie windvast, maar worden insecten volledig geweerd als de screen is gesloten. De SolidScreen biedt vele voordelen dankzij ritsgeleiding.
Met dit ingenieuze geleidingsysteem wordt het doek opgesloten tussen de zijgeleiders.

Ook qua windbestendigheid is dit een goede keuze. Het systeem is onder andere succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald in TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen is daardoor ook uitermate geschikt voor toepassing op grote hoogten.

De SolidScreen wordt vervaardigd uit duurzame materialen en is extra stabiel door bijvoorbeeld dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ook grote glasoppervlaktes te voorzien van windvaste warmtewerende buitenzonwering.
Tevens is er een zijgeleider voor toepassing onder een terrasoverkapping of Cubola. Dit alles maakt de SolidScreen de ideale buitenzonwering voor zowel particulieren als projecten.

Voor een compleet overzicht van de SolidScreen neem contact op met onze zonweringspecialist!

Soort doek

Doek Screens

Screendoek

De Sergé screendoekcollectie voor buitenzonwering wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur. Sergé screendoek past uitstekend in de SolidScreen. De collectie omvat 40 kleuren en dessins, welke goed te combineren zijn met de omkasting- en kozijnkleur. Voor de meeste particuliere toepassingen adviseren we Serge doek.

Naast Sergé bieden wij u ook ecole 1% screendoek. Dit doek heeft een minder open structuur en beschermt daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. Ideaal zonweringdoek voor projectzonwering bij o.a.  scholen en kantoren, waar veel met digi borden en beeldschermen gewerkt wordt.

Advies specialist

Online zonwering advies. Hoe werkt het?

Een advies aanvragen gaat snel en eenvoudig. Doorloop de drie stappen hieronder en sluit eventueel af met het uploaden van een foto (optioneel). We bellen je dezelfde dag nog met een vrijblijvend advies.

  • Selecteer hier de gewenste voorkeur. Je kunt kiezen uit zonneschermen, uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken.
  • Voer hier de totale breedtemaat van de gevel in. Zo kunnen we inschatten welk product technisch toepasbaar is en het eerste advies voorbereiden. Breedte (in cm):
  • Maak een foto waarop de gehele gevel te zien is en upload deze foto hieronder of vul direct hieronder uw gegevens in. Upload foto: