Skip to content

Motoren & besturingen

ASSORTIMENT

Comfort, energiebesparing en veiligheid spelen daarbij een belangrijke rol. Wij leveren motoren en bedieningen van de bekende merken ASA en Somfy direct uit voorraad, geschikt voor zowel rolluiken als buitenzonwering. Voor deze systemen heeft u de keuze uit bedrade bediening met een wandschakelaar of draadloze bediening middels een handzender, tijdklok, of zon-, wind- en regensensor. Somfy biedt daarnaast de innovatieve io-homecontrol motoren, voor bediening via uw smartphone of tablet.

ASA motoren 

Motoren van het Italiaanse merk ASA zijn al vele jaren een begrip in onze markt. Als exclusief distributeur in de Benelux bieden wij u deze betrouwbare buismotoren met zowel bedrade als draadloze technologie. Vrijwel alle motoren zijn toepasbaar in rolluiken en ook zeer geschikt voor onze verschillende typen buitenzonwering. Een van de laatste ontwikkelingen van ASA is de LP&S-R rolluikmotor. Deze plug-and-play motor is zeer gemakkelijk en snel te installeren, zoals je kunt zien in onze instructievideo.

Somfy motoren

Somfy is wereldwijd bekend als het gaat om de elektrische bediening van zonwering, rolluiken, garagedeuren, enz. Dit gerenommeerde merk heeft een uitgebreid programma buismotoren en bedieningen en is zeer innovatief. Naast bediening middels een wand- of afstandsbediening biedt Somfy tevens io-homecontrol. Met dit huisautomatiseringssysteem zijn zowel de Somfy-motoren als apparatuur van io-homecontrol-partners te bedienen, zoals de airco en verwarming.

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?