Skip to content

ASA LP&S-R Rolluikmotor

Motoren & besturingen

Voor een rolluikmotor die eenvoudig en snel te installeren is, is de ASA LP&S-R motor dé oplossing. Deze motor combineert gebruiksgemak met efficiëntie, waardoor de installatie moeiteloos verloopt en u snel kunt genieten van geoptimaliseerde bediening voor uw rolluiken.

Eenvoudige installatie en afstelling (plug-and-play)

Voor producten met of zonder mechanische aanslag

Eindpositie en voorkeurspositie ook manueel instelbaar

Obstakeldetectie in op- en neerrichting

Voorzien van vorstbeveiliging

Voedingsspanning en frequentie 230 V~/50 Hz.

Beschermingsklasse IP 44 (spatwaterdicht)

Met 2,5 meter 3-aderig wit VVF snoer

5 Jaar garantie

Instructievideo afstellen ASA LP&S-R

De ASA plug-and-play motor vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar optimaliseert ook continu zijn prestaties. Na installatie bepaalt de motor automatisch zijn eindposities op basis van de aanslag tijdens de eerste opening en sluiting. Deze intelligente motor herhaalt periodiek deze kalibratie en controleert voortdurend de eindposities om een optimale werking te waarborgen. Door deze geavanceerde functionaliteit wordt onnodige kracht op de motor en de onderdelen van het rolluik vermeden, wat niet alleen de levensduur aanzienlijk verlengt, maar ook bijdraagt aan een betrouwbare en efficiënte werking op de lange termijn.

Heb je meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het nodige advies. Laat ons je helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw zonwering en rolluikbehoeften.

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?