Skip to content

Over Tibelly zonweringdoek

Wanneer je besluit te investeren in Tibelly zonweringdoek, maak je een keuze voor ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid.

Tibelly Acryldoek wordt vervaardigd door in de massa gekleurde acrylvezels te weven, wat resulteert in een zonweringdoek met langdurige kleurechtheid. Dit doek is beschikbaar in een uitgebreid palet van kleuren en dessins. Bovendien ondergaat het een speciale nabehandeling met een water- en vuilafstotende coating, waardoor het doek zeer onderhoudsvriendelijk wordt. Tibelly Sergé screendoek daarentegen bestaat uit glasvezeldraden en polyestergarens, wat resulteert in een doek met een licht open structuur. De garens zijn voorzien van een versterkende pvc-coating, wat bijdraagt aan een langere levensduur.

Bij Tibelly heb je de luxe om te kiezen uit diverse doektypen, een breed scala aan kleuren en verfijnde dessins, die specifiek zijn ontworpen om aan de eisen van de Nederlandse markt te voldoen. Voor meer gedetailleerde informatie over elk type doek verwijzen we je graag naar het onderstaande overzicht. Maak een weloverwogen keuze en geniet van hoogwaardige zonwering met Tibelly.

Wat ons doek uniek maakt

Onderhoudsvriendelijk doek van hoge kwaliteit

127 Kleuren en prints voor acryl- en screendoek

Bestand tegen lichte regenbui

De typen Tibelly zonweringdoek

Acryl

Zonweringdoek in ruim 74 kleuren en dessins

Uni XL

Naadloos zonweringdoek van acryl

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?