Skip to content

Tibelly Uni XL

Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er het Tibelly Uni XL-doek. Dit doek behoudt dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar onderscheidt zich door een volledig naadloze confectionering. Terwijl standaard acryldoek wordt vervaardigd uit banen van 120 cm breed, bestaat Uni XL-doek uit één geheel, wat resulteert in een naadloos oppervlak zonder zichtbare naden. Tibelly Uni XL-doek is verkrijgbaar voor diverse typen zonwering, en uw dealer kan u voorzien van meer informatie over de beschikbare mogelijkheden.

Met een assortiment van 20 kleuren biedt Uni XL-doek veelzijdige opties. Ongeacht de kleur van het doek biedt Tibelly acryldoek een effectieve bescherming, waarbij het minstens 90% van de uv-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegenhoudt.

Tibelly Acryldoek is geschikt voor bijna alle buitenzonweringen. Voor screens raden wij echter Tibelly Sergé of ecole1% doek aan. Maak uw keuze voor een naadloze uitstraling en optimale bescherming met Tibelly Uni XL-doek.

Acryldoek is geschikt voor

Uitvalschermen

Val-armschermen

Markiezen

Terrasschermen

Veranda zonwering

Vrijstaande zonwering

De typen Tibelly zonweringdoek

Tibelly zonweringdoek

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit.

Acryl

Zonweringdoek in ruim 74 kleuren en dessins

Uni XL

Naadloos zonweringdoek van acryl

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?