Skip to content

Heroal RS 38

rolluiken

De Heroal RS 38 lamel, de robuuste tegenhanger van de RS 32, wordt beschouwd als het ‘standaard’ model rolluik en staat synoniem voor kracht en betrouwbaarheid. Het is een allesomvattende keuze, ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het RS 38 rolluik excelleert op alle fronten en biedt een veilige en duurzame oplossing voor jouw woonomgeving.

Met een hoge windbelasting is het RS 38 rolluik bestand tegen zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden, wat resulteert in een sterk en stabiel rolluik, zelfs bij hoge windkracht. Dit zorgt niet alleen voor optimale bescherming maar ook voor gemoedsrust in wisselende weersomstandigheden.

De keuzemogelijkheid uit 13 beschikbare kleuren en diverse opties in omkasting bieden een ongekende vrijheid om een rolluik te creëren dat perfect aansluit bij de stijl en architectuur van jouw woning. Van klassiek tot eigentijds, het RS 38 rolluik biedt een harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor het niet alleen een praktische, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan jouw huis.

voordelen

Standaard type lamel van Heroal

Verhoogde stabiliteit door samenstelling profielen

Hoge weerstand tegen windbelasting

Beschikbaar in 13 kleuren

Technische specificaties

Maximale breedte
3700 mm
Maximale hoogte
3800 mm
Lamelhoogte
38 mm
Lameldikte
9 mm
Kastvorm
Afgeschuind, Rond
Onderlijst
Mini hoog
Beschikbare kleuren
Overzicht

Neem contact met ons op en laat je inspireren. Zonweringonline!

Vraag Gratis Advies

Neem contact op voor gratis advies, stuur een foto van de gevel mee!


Play Video
×

 

Hallo!

Klik op één van onze aanwezige collega's om een chat te openen

× Hoe kunnen wij helpen?